on-line poradenství a psychoterapeutické provázení v karanténě

Vážení klienti,

v souvislosti s výskytem onemocnění COVID19 v ČR nabízím veškeré konzultace v rámci poradenství pro pozůstalé, psychoterapeutické poradenství i psychoterapeutický daseinsanalytický výklad snů bezkontaktní formou pomocí skype, messengeru nebo po telefonu.

A to jak pro stávající klienty, tak pro nové zájemce o psychoterapeutické provázení v obtížné životní situaci, krizovou intervenci, psychoterapeutické poradenství, poradenství pro pozůstalé a daseinsanalytický výklad snu.

Tato forma daseinsanalytického psychoterapeutického provázení a poradenství je vhodná pro všechny klienty, kteří se v souvislosti s výskytem onemocnění COVID19 v ČR cítí ohroženi cestováním a osobním kontaktem, patří do rizikové skupiny nebo se ocitli v karanténě a současně potřebují psychoterapeutickou pomoc, podporu a provázení.

Internetová poradna pro pozůstalé

Internetová poradna pro pozůstalé umožňuje komunikaci klientům, kteří upřednostňují písemný kontakt před rozhovorem nebo osobním kontaktem.

Služba je zdarma a Váš dotaz bude zodpovězen kvalifikovanou poradkyní pro pozůstalé do tří pracovních dnů.

Ke každému dotazu je přistupováno s důrazem na ochranu osobních údajů.

Formulář pro dotazy je možné využívat také pro poptávku on-line nebo osobní konzultace. Pokud je Vaše situace velmi akutní a potřebujete akutní termín, pošlete stručnou poptávku přímo SMS na telefonní číslo 603 193 792 , takto mě zastihne poptávka bezprostředně přímo v terénu a ozvu se Vám s nabídkou termínů ihned, jakmile to bude možné.

Z důvodu technických úprav webu dočasně nefunguje kontaktní formulář internetové poradny pro pozůstalé k odeslání dotazu z této stránky. Pošlete prosím svůj dotaz na e-mail: terapie@poradenstvi-pro-pozustale.cz Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Online poradna pro pozůstalé

Online poradna pro pozůstalé je tu pro klienty, kteří upřednostňují rozhovor nebo videorozhovor na dálku před setkáním tváří v tvář, například z důvodu vzdálenosti, zdravotního stavu apod. Konzultace může probíhat formou rozhovoru po telefonu nebo skype, případně jako videohovor po skype. Cena za online konzultace je stejná jako u konzultací tváří v tvář viz ceník. Pokud se klient nachází ve velmi závažné ekonomické situaci je možné se dohodnout na individuální ceně.

Poradna pro pozůstalé (tváří v tvář) – Praha Hvožďanská

V rámci poradny pro pozůstalé je možné individuální a párové poradenství i individuální, párová a skupinová terapie zármutku v poradně na Hvožďanské 2053/3, Praha 11, Chodov. V Praze je možná i docházková služba domů či do zdravotnických i sociálních zařízení ke klientům, kteří nemohou docházet do poradny. K ceně za konzultaci, viz ceník, se v případě docházkové služby připočítává příplatek v rozsahu 300 až 500 Kč, jeho výše se stanovuje předem individuální dohodou podle lokality z hlediska vzdálenosti a návaznosti na péči o další klienty. Na Chodově a Barrandově je docházková služba zdarma. V rámci docházkové služby je možná také canisterapie u klientů trvale upoutaných na lůžko a u umírajících.

U klientů ve velmi závažné ekonomické situaci je možné se dohodnout na individuální ceně za konzultaci (neplatí pro docházkovou službu).

Asociace poradců pro pozůstalé

Česká daseinsanalytická společnost

Příspěvek byl publikován v rubrice COVID-19 v ČR. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.